Over de website 


Wie zijn wij?

Nogmaals welkom op onze website. Wij zijn Senna Boot en Ralph Le Haen. Wij zijn twee leerlingen van Lyceum Schöndeln Roermond. Op deze school volgen wij het vak O&O waar we ieder kwartaal een nieuw project aangeboden krijgen. Vanuit Stichting SOML hebben wij de kans gekregen om voor het vak O&O een website te ontwerpen voor Freedom Fest. Dit is ons resultaat. We zullen jullie nu een beetje inlichten in het vak O&O.


Project O&O

Dit jaar zitten we allebei in ons examenjaar en zullen we onder meer het vak O&O afsluiten. Dit jaar hebben wij, in tegenstelling tot andere projecten, onze meesterproef die 1 jaar lang duurt. Hierin werden we vrijwel volledig vrijgelaten met als belangrijkste eis een website voor Freedom Fest die goed functioneert.  

Het proces

Voorafgaand aan de website hebben wij een heel proces doorgaan. Als eerste zijn we begonnen met het oriënteren op bestaande informatie die wij op de website gingen vermelden. Dit bestond uit informatie over Freedom Fest zelf maar ook over de geschiedenis van de bevrijding van Roermond in 1945. Naast het daadwerkelijke bevrijdingsweekend vonden wij het ook belangrijk dat men weer eens werd herinnerd aan de tijd van toen. 

Na een periode van Oriëntatie en Ontwerp is deze website ons eindresultaat. We hopen dat de website voor verduidelijking van Freedom Fest heeft gezorgd en we wensen jullie allemaal een fijne viering van de bevrijding van Roermond!Senna Boot en Ralph Le Haen
In opdracht van het Freedom Fest aan afdeling techniek van Lyceum Schöndeln Roermond